Hvidovre matchede Aalborg i en halv kamp

Foto: Daniel Pullen / Bluelinemedia.dk

Hvidovre Fighters-Aalborg Pirates 1-5 (1-0,0-3,0-2) Der var en klar favorit i aften i Hvidovre, hvor gæsterne fra Aalborg kom for revanche – og som forventet vinder. Sådan endte det også, men det var først i anden halvdel af kampen, at gæsterne trak fra.

Aalborg endte med at vinde 5-1 over et Hvidovre-hold, der havde unge Philip Nicolaisen på mål igen i stedet for Emil Jidskog. Træner Peter Enehag var fraværende i boksen, mens Ludvig Adamsen havde tilsluttet sig den skadesliste, der i forvejen talte profiler som Kim Johansson og Oliver Persson.

En, der fortsætter ufortrødent, er den lettisk-svenske forward, Edgars Treijs, og han scorede første periodes eneste mål. 

De første 20 minutter var tætte og begge hold skiftedes til at have førersædet. Hvidovre arbejdede flot og havde et tidligt forsøg på overliggeren, men havde nu og da problemer med Aalborgs tempo. Lige før pausen faldt målet efter klumpspil foran Ronan Quemener. 

Dramatisk højdepunkt i begyndelsen af anden periode, hvor Jeppe Jul Korsgaard måtte tidligt i brusebad for en alt for voldsom tackling på en Hvidovre-spiller, der formentlig – sådan så undertegnede det i hvert fald – var Rasmus Heine, der måtte ud på en båre. 

Hvidovre fik ikke meget ud af de fem minutter i powerplay, og i stedet kunne Cam Braes udligne med sit første mål for Aalborg. Igen efter et klumpspil. 

Højbjerg-tvillingerne var hurtigst over en løs puck i periodens slutfase, og inden anden pause kunne Cam Braes igen score – denne gang via en Hvidovre-skøjte. 3-1 til Aalborg efter anden periode. 

Tredje periode blev en formsag for gæsterne, der så to scoringer. Begge sat ind af Mike McNamee, assisteret af Thomas Spelling.

Canadieren scorede først tæt under mål og siden udnyttede duoen en to mod en-situation. 

Både McNamee og Spelling blev i øvrigt noteret for solide fire point i Aalborgs sikre sejr.