Hvidovre-kvinder vandt topkamp i Damettan

Hvidovres kvinder fortsatte i går sejrsrækken i den svenske Damettan. I går blev det til en flot sejr på udebane hos Göteborgs HC, der ellers var stærkt opsatte på at få revanche fra 2-6-nederlaget i Allan Villadsen Arena i sidste weekend. Hvidovre stillede med 11 spillere og en målmand og måtte se bort fra Louise Bjerregaard og Julie Gregersen.

I forhold til sidste weekend havde Hvidovre til gengæld tre U18-landsholdsspillere med i form af Linn Thomsen, Josefine Sørensen og Caroline Søndergaard.

Hvidovre kom bagud 1-2 i tredje periode, men fik vendt bøtten i kampens sidste del. Josephine Asperup (48. minut) og Michelle Weis (53. minut) scorede. Weis stod også for Hvidovres første mål i første periode. Det efterlod en stærkt tilfreds Hvidovre-lejr efter kampen.

– Vi var ikke særlig mange spillere og alle fik spilletid og leverede en stærk indsats. Amalie (Joa) stod en kanonkamp og kunne ikke gøre så meget ved målene. Hun har over 91 i redningsprocent, og har været den bedste målmand af alle i den svenske turnering. Amalie blev godt hjulpet af stærkt backspil og fremme sled og slæbte vores angribere og lavede de nødvendige mål. Der var kanonstemning på vej hjem, siger Hvidovre-træner Carsten Eldrup.

79 tilskuere overværede kampen i Göteborg.