Hvidovre-kvinder klar til svensk premiere

Hvidovres kvinder stiller ikke blot op i den danske liga i denne sæson, men også i den svenske Division I, hvor det i dag gælder premieren. Allerede i dag klokken 9:30 gælder det kampen i Linköping, hvor Hvidovre møder storklubbens reserver.

Linköping har i forvejen et hold i den bedste svenske række, Riksserien, som er regnet som en af verdens stærkeste i kvindeishockeyregi.

– Vi regner med, at det er et meget ungt hold vi skal møde – med en masse kommende spillere til deres førstehold i Riksserien. Man må ikke i den næstbedste række,have spillere med som spiller på førsteholdet – med mindre de er under 18 år, forklarer Hvidovres trænerteam Carsten Eldrup/René Sloth.

Hvidovre stiller med blot 12 markspillere og en enkelt målmand og er ramt af afbud til den svenske premiere.

– Vi har spillet lidt for meget junglehockey i opstarten til denne sæson, forstået på den måde, at vi har lukket for mange mål ind. Det har vi haft fokus på, og det starter fra målmand, til backer og videre til angriber og det er hele holdet, som skal hjælpe i det defensive, lyder det fra Hvidovre-folkene.

I den danske turnering har Hvidovre tabt to gange til Herlev, men formentlig ender det alligevel med en DM-finale mellem de to ærkerivaler. Og her kan Hvidovres kamptræning måske give et ekstra pift.

I den svenske Division 1 Södra møder Hvidovre udover Linköping også Karlskrona, Göteborg HC og Hovås.