Hvidovre knækket på seks minutter og tabte 1-6

©iShoot.dk

Hvidovre Ishockey Fighters-Frederikshavn White Hawks 1-6 (0-0,1-4.0-2) Hvidovre Ishockey Fighters var med i hjemmekampen mod Frederikshavn White Hawks i en god halv time. 

Og det kunne endda se ud som en hjemmesejr, da første halvdel af matchen var gået. Første periode var uden mål, tæt og jævnbyrdig som forventet. Lige på den anden side af pausen bragte Hvidovre sig på 1-0. Det var finske Joonas Riekkinen, der bragte hjemmeholdet foran med sit første sæsonmål, og dermed havde Hvidovre altså kampen, hvor de ville have den.

Det havde hjemmeholdet i 10 minutter godt og vel. Derefter eksploderede Frederikshavn og afgjorde kampen på små seks minutter. 

Christian Mieritz er ikke nogen bomber, og det var også hans første sæsonmål, da han udlignede i det 32. minut, og derefter gik det stærkt. Gorm Topholt blev tredje mand med første scoring i sæsonen, Jens Henrik Tønjum og Dale Mitchell tog over.

Pludselig førte Frederikshavn med 4-1. Kampen var afgjort. 

Hvidovre Ishockey Fighters Facebook-side skriver følgende:

“Alt for mange individuelle fejl i kampens sidste halvdel, blev udslagsgivende mod et kynisk udehold. Fighters er nødt til at holde sig til de simple løsninger, også når der er modgang i motorrummet, ellers straffer de dygtige Metal Liga-modstandere fejlene kontant. Det må være den absolutte lære af aftenens kamp. For de første 30 minutter glemmes desværre, når de afsluttende viger så kraftigt fra det ellers velfungerende koncept.”

Kort inde i tredje periode scorede Dale Mitchell til 5-1 for Frederikshavn og 10 minutter før tid afsluttede formstærke Kristian Jensen festen.

Nordjyderne hænger på Rungsted i toppen af Metal Ligaen, og igen gik der overraskende mange mål ind mod Hvidovre, som det var tilfældet i starten af sæsonen mod Rungsted og Rødovre. 

Den nye finne, Santeri Suistio, spillede med nummer 36 for Frederikshavn i aften. 

Kampreportagen baserer på kamprapporten og diverse hjemmesider.