Hvidovre henter Metal Liga-profil

Vojens Efterskole
Foto: Jan Korsgaard
Vojens Efterskole

Hvidovre Fighters har tirsdag præsenteret en markant forstærkning til holdets backlinje i den kommende sæson.

Det er den finske back Christian Silfver, som i sidste sæson spillede for Herning Blue Fox, der har skrevet kontrakt med klubben. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

– Vi sender et stærkt signal med tilføjelsen af Christian Silfver til vores trup. Han var en vigtig brik i Hernings
succes sidste sæson og bliver mindst lige så vigtig for vores mandskab både på og udenfor banen. Vores unge hold får endnu en rollemodel tilført, og så giver Christian Silfver os stærke defensive kompetencer samt et stærkt blik for spillet, særligt når vi spiller i overtal, som er utrolig væsentligt i ishockey på højeste niveau, siger Jesper Kristoffersen, PR-ansvarlig for Hvidovre Fighters.

26-årige Christian Silfver kom til dansk ishockey sidste sommer efter en række sæsoner i den bedste og næstbedste række i Finland. Han spillede 64 kampe og lavede 40 point for Herning Blue Fox i Metal Ligaen, og så spillede han en enkelt kamp for midtjyderne i Metal Cup.

Hvidovre Fighters oplyser, at klubbens backlinje med tilføjelsen af Silfver er så godt som på plads. I næste uge vil klubben præsentere de målmænd, der skal udgøre holdets duo mellem stolperne i den kommende sæson.