Hvidovre henter Magnus Molge fra Gentofte

Aalborg Pirates VS Hvidovre Fighters ( 2-4 ) 12- 12 - 2017

Hvidovre Ishockey Fighters har hentet U20-landsholdsspilleren fra i fjor, Magnus Molge, ind til klubben for den kommende sæson, skriver klubben i en pressemeddelelse, der lyder således: 

Hvidovre Fighters har sikret sig første nye mand i trøjen frem mod den kommende sæson i Metal Ligaen. 19-årige Magnus Molge afsluttede denne sæson i Gentofte Stars, efter fire sæsoner i Malmøs ungdomsorganisation, derudover bidrog forwarden til U20-landsholdets flotte overlevelse ved dette års VM i USA.

Fighters fortsætter dermed tendensen, med unge spillere, der får masser af istid og tildeles et stort ansvar.

– Vi er utrolig glade for, Magnus Molge har valgt Hvidovre Fighters. Vi beviste i den for vores vedkommende overståede sæson, at vi flytter vores talenter i deres udvikling, det tror vi også på, vi kan med Magnus. Det handler selvfølgelig også om spillerne og deres indstilling, og vores samtaler med Magnus har ikke levnet tvivl om, at vi får en spiller ind, der har arbejdshandskerne på fra dag ét, udtaler Henrik Sørensen, direktør i Hvidovre Fighters.

Magnus Molge selv siger følgende: 

– Jeg har valgt Hvidovre, da både træner og sportschef kender mig og har tillid til mit spil. Jeg tror meget på, det vil hjælpe mig med at udvikle mit spil yderligere, lyder det.