Hvidovre forlænger med to, siger farvel til målmand

Foto: Martin Ladegaard

Hvidovre Fighters var det første mandskab, der måtte sige farvel til denne sæsons Metal Liga, og derfor er oprykkerholdet fra denne sæson allerede godt i gang med at bygge op til næste sæson. 

Det betyder, at klubben allerede nu – efter at have forlænget med træner Peter Enehag – også har forlænget med to af spillerne fra holdet i den forgangne sæson. Det skriver Hvidovre Avis, der kan afsløre, at det drejer sig om Nicki Kisum og Magnus Povlsen. 

– Nicki har vel haft sin bedste sæson nogensinde i Metal Ligaen, og med hans 21 point, via fem mål og 16 assists, blev han vores bedste offensive dansker. Magnus Povlsen kom som bekendt til os fra Amager, og han har virkelig udviklet sig meget.

– Vi vil gerne holde på vores egne backer, og selvom vi har lukket mange mål ind, er det ikke sket med ham på isen. Han har en personlig fin statistik og udviser altid høj arbejdsmoral. Samtidig er der stadig udviklingspotentiale hos ham, siger Henrik Sørensen, der er team manager hos Hvidovre-klubben, der forventer at præsentere yderligere fem-seks nye kontrakter i de kommende uger. 

– Det bliver ikke kun forlængelser med vore egne spillere, men også nytegninger med spillere udefra. Træningsiver, stor arbejdsomhed og professionel indstilling er bærende søjler i Hvidovre Fighters kultur, der allerede i debutsæsonen i landets bedste række, skabte gode resultater, siger Sørensen. 

Det bliver i den anden et farvel til reservemålmand Magnus Bo Hansen, der ikke får sin kontrakt forlænget.