Hop og dans – eller depression

Foto: Jan Korsgaard

Kamp syv i aften i Rødovre Skøjte Arena. To hold, der vil videre – og efter i aften altså kun et enkelt hold tilbage i semifinalen, der begynder på tirsdag. Følelser på spil, stemning og drama. 

Rungsted-direktør Thomas Friberg summerer kamp syv-følelsen ganske godt op på sn.dk, der har talt med ham op til kampen. 

– Når klokken er 22.00 i aften, så står man enten med armene over hovedet og med en kæmpe forløsning og hopper og danser, eller også står man med en halvdepression. Der findes kun de to følelser i aften, siger han til Sjællandske Medier. 

– Jeg ved med mig selv, at de næste tre-fire dage efter vi er slået ud, så gider jeg ikke noget. Jeg får en minidepression. Det er meget polariseret. Det er enten helt vildt eller helt forfærdeligt, siger Friberg.

Han forventer en defensiv og forsigtig indgang til kampen fra begge mandskaber, og en målfattig kamp, som det har været tilfældet i hele serien.  

– Vi skal spille vores spil. Vi skal tro på, at vi er det bedste hold. Vi skal arbejde hårdt og skøjte igennem. Vi skal ikke lade os overrumple af dem. De kommer formentlig med 120 kilometer i timen, men vi skal stå imod og æde os ind i kampen.