Højbjerg-tvillinger klar til nyt eventyr i udlandet

Mikkel Højbjerg - Aalborg Pirates

Martin og Mikkel Højbjerg har haft en forrygende 2017/18-sæson. Kæden, hvor de har spillet sammen Julian Jakobsen har været en de bedste i Metal Ligaen i denne sæson, og begge tvillinger er tæt på at ramme 40 point for Aalborg Pirates i denne sæson. 

Begge tvillinger har kontrakt med Aalborg Pirates for endnu en sæson, men derefter vil tvillingeparret – som synes tæt på uadskillelige – gerne prøve kræfter med udlandet.

Det skriver Kanal Frederikshavn. 

Det siger Mikkel Højbjerg til Kanal Frederikshavn før aftenens slag mod netop Frederikshavn, der sendes direkte på TV2 Sport i aften med kampstart 20:30.

– Det vil være fantastisk med endnu et udenlandsk eventyr sammen. Det passer med, at vi er færdige med vores kandidat i International Marketing på Aalborg Universitet, fortæller Mikkel Højbjerg til Kanal Frederikshavn. 

Tvillingerne har tidligere været i udlandet sammen. Inden de vendte hjem til Danmark – dengang Rødovre – spillede de for Djurgården i svensk juniorhockey og derefter Corpus Christi Ice Rays. I midten af 2013/14 blev de hentet af Rødovre, men har siden sidste sæson været i Aalborg hos Pirates.