Hockey Camp Herning: Stadig pladser på camping

Der er stigende interesse for at overnatte på Hockey Camp Herning under VM i den kommende måned. Og søger man stadig efter mulighed for at overnatte, så er det også muligt at booke sig ind med campingvogn i området lige omkring Jyske Bank Boxen og Messecenter Herning, det vil sige helt og aldeles tæt på både Fan Zone og arenaen. 

Campingpladsen ligger lige ved siden af Jyske Bank Boxen, hvor ishockeyheltene skal udkæmpe slaget om at blive verdens bedste.

Du betaler pr. plads og ikke pr. person. Uanset hvilken pladsstørrelse, du vælger, er strøm til din campingvogn inkluderet i prisen. Derudover har du adgang til fælles bade- og toiletfaciliteter på campingpladsen. Der er mulighed for at leje håndklæder, puder og dyner på pladsen. Som campist kan du deltage i festlighederne i fanzonen, som du finder lige ved siden af Hockey Camp Herning.
Bemærk: Morgenmad er ikke inkluderet, men kan tilkøbes i Hockey Camp Herning.

Der skal være ro på pladsen mellem kl. 24.00 – 07.00. Hvis du gerne vil hygge og feste sammen med andre ishockeyfans, er der indrettet særlige festområder i Hockey Camp Herning. Du kan også tage en bus direkte ind til Herning midtby, hvor du finder fine shoppingmuligheder og alt hvad du behøver til en god aften i byen.

Bemærk: Hvis du skal til IIHF Ishockey VM 2018 sammen med venner og foretrækker at booke pladser lige ved siden af hinanden, skal du booke alle pladser samtidig i samme reservation. Booker du ikke pladserne i samme reservation, kan vi ikke garantere, at I får en plads ved siden af hinanden. 

Ovenstående er sponsoreret indhold