Hernings Patrick Madsen: Vi skal forbedre os markant

1-7 i to kampe, og Herning har ikke været i nærheden af at levere varen i de to første kampe mod Aalborg i finaleserien. 

Stemningen var tung hos midtjyderne efter kampen søndag i Aalborg, men der trods alt ikke nogen grund til panik inden den anden kamp i serien i Kvik Hockey Arena i aften, betoner backen Patrick Madsen i Herning Folkeblad. 

– Selvfølgelig er den her start på finaleserien meget langt fra, som vi havde håbet på. Det er ikke godt nok, og vi skal forbedre os markant. Men vi må også holde fast i, at vores udgangspunkt jo ikke har ændret sig siden før den første finale. Vi skal stadig vinde fire kampe. Vi har to færre chancer, men det er slet ikke umuligt at ændre det her, siger han. 

Herning-spillerne kan passende se en video fra finaleserien i 2005, hvor hedengangne AaB Ishockey førte serien i finalen med 2-0, inden det blev til hele tre sejre i overtid for midtjyderne. 

– Søndag synes jeg, at vi spiller en flot tredje periode, og den skal vi tage med os videre. Jeg synes, at vi var uheldige med, at vi ikke fik scoret og fik lidt spænding tilbage, siger Patrick Madsen til avisen.