Herning-restauratører vil feste hele natten til VM 2018

Foto: Jan Korsgaard

Herning har – i forhold til byens størrelse – mange restaurationer, der ikke blot lever godt i dagligdagen, men også på grund af de mange messer og koncerter, der årligt beriger den midtjyske by.

Nu kommer VM i ishockey til byen næste forår, og det bliver den hidtil største fest i Herning. Restaurationerne i byen forventer fuld smæk på i 14 dage, skriver Herning Folkeblad, der har talt med flere repræsentanter fra byens udeliv.

– Som udgangspunkt tror jeg, at det var ligegyldigt, hvilke nationer vi var kommet i pulje med. Jeg tror, at der kommer flere gæster, end vi kan kapere, fortæller Jan Taulbjerg, der ejer Fox and Hounds i Østergade og er formand for Herning Restauratørforening.

– Jeg forventer at søge om udvidet åbningstid for hele perioden for de restauratører, som er med i restauratørforeningen. Det må være i kommunens og alles interesse, siger restauratøren også til avisen – og suppleres af jubel fra flere kolleger, der også glæder sig til rykind i 2018.

Jan Taulbjerg håber at kunne holde åbent til klokken fem hver eneste nat i VM-perioden, der formentlig kommer til at booste omsætning i Herning midtby mere end nogensinde tidligere – også i sammenligning med Giro d’Italia-værtskabet nogle år tilbage.