Herning renser ud i importspillerne

©iShoot.dk

Det er dagen derpå i det midtjyske, hvor Herning Blue Fox-organisationen slikker sårene efter nederlaget i Aalborg og den ærgerlige udgang på sæsonen med exit i kvartfinalen – langt under forventningerne, der var sat op inden sæsonen.

Og det ligger ikke overraskende i kortene, at de fleste udlændinge ikke fortsætter i Herning. De har været temmelig kritiseret gennem hele sæsonen, og kun Jan Dalecky har kontrakt for næste sæson. 

Det skriver Herning Folkeblad.

– Inden for de næste uger skal vi have en sportslig evaluering med Petri og Lubos (Skriko og Pisar, cheftræner og assistenttræner, red.) om, hvordan de ser på de enkelte spillere og næste sæson. Derefter begynder vores samtaler med spillerne, siger Blue Fox-direktør Torben Skovsgaard til avisen. 

– Men vi har meldt ud, at vi overordnet set ikke har været tilfredse med vores importside, så det ligger jo i kortene, at der nok ikke er ret mange af de samme udlændinge, når vi går i gang med næste sæson, tilføjer han. 

Torben Skovsgaard fortæller i samme artikel, at han som udgangspunkt tager dialogen op med samtlige danske spillere i truppen, og at Blue Fox-spillerne som udgangspunkt træner frem til midten af april, hvor der stadig er is på i Kvik Hockey Arena. 

Jagten på en sportschef til Blue Fox er ligeledes gået ind.