Herning nærmer sig fjerdepladsen

Gentofte Stars-Blue Fox Herning 1-3 (1-2,0-1,0-0) Blue Fox Herning benytter for øjeblikket de andre mandskabers svingende resultater til at arbejde sig tættere på toppen. Med sejren i aften i Gentofte er Herning nu blot tre point fra fjerdepladsen, og har endda en kamp færre end Rødovre, der for øjeblikket sidder på den for slutspillet så vigtige placering.

For Gentofte blev dagens nederlag nummer 11 i de sidste 12 kampe, og man kan uden problemer bruge ordet krise om Stars-mandskabets øjeblikkelige nedtur. Selv om Arvidsens mandskab igen spillede en tæt kamp, kom der ikke point ud af anstrengelserne, og nu lugter også Aalborg blod i kampen om ottendepladsen.

Sikke et par gysere, Gentofte skal ud i 29. og 30. december, hvor Herlev er modstanderen.

I dagens kamp var Herning lynhurtigt ude af starthullerne. To hurtige mål – Kristoffer Lauridsen og Jordan George – bragte Blue Fox foran efter 6:44. Dominik Kadura reducerede efter 10 minutter for Gentofte, men Joachim Linnets mål i powerplay efter 36 minutter var det sidste i kampen.

Der var 124 tilskuere i Gentofte Skøjtehal til aftenens kamp. Mon ikke det bliver mangedoblet til gyserkampen mod Herlev omkring nytår?