Herning: Influenzabølge og en dåse med orme

Herning Blue Fox er ramt af en influenzabølge, der har hærget holdet gennem det meste af semifinaleserien, skriver Herning Folkeblad, der blandt andet kan berette, at træner Mario Simioni stod i boksen og var sløj i tirsdagens 5-2-sejr over Frederikshavn.

Desuden var Joachim Linnet og Elias Granath i så ringe tilstand, at de ikke var i stand til at spille, og både spillere som Martin Sagat og Jerred Smithson har tidligere været ramt af sygdom.

Så på den måde må midtjyderne være ganske tilfredse med, at stillingen er 2-2 i serien.

– Tirsdag morgen vidste vi ikke, hvem der kunne spille. Men jeg sagde til gutterne, at jeg føler, at den gruppe, der står tilbage, hvem end det bliver, er stærk nok til at slå Frederikshavn, siger Mario Simioni til Herning Folkeblad.

Træneren var svært tilfreds med de to første perioder i tirsdagens kamp, men til gengæld svært utilfreds med den udvisning, Steffen Frank tog, da Herning førte 4-1. Blue Fox havde trods de relativt klare sejrscifre, 5-2, problemer med at holde døren for Frederikshavn i slutfasen.

– Det var også meningen, at vi ville holde gaspedalen nede i tredje periode, og vi begyndte også fint. Men så fik de den reducering, og så tog Steffen Frank en unødvendig og selvisk udvisning. Det har jeg talt med ham om, for det »åbnede en dåse med orme, som vi ikke kunne få tilbage i dåsen«, siger Mario Simioni til Herning Folkeblad.