Herning: Forstærkning efter jul

Blue Fox Herning har for øjeblikket seks udlændinge i truppen, men der er stor sandsynlighed, at det kvantum bliver øget til syv eller otte. Det siger direktør Torben Skovsgaard i et interview i Herning Folkeblad, hvor han samtaler med klubbens mangeårige storaktionær, Jens Pagh Mørup.

– Jeg tror på, at I kommer i top-fire. Det skal I nok nå. Det er jo begyndt at gå bedre. Og kan I så finde et par gode spillere inden slutspillet, kan I godt nå langt, siger Pagh Mørup i interviewet – og Skovsgaard giver hurtigt svar på tiltale.

– Vi går efter at finde forstærkninger efter jul. Men vi skal have fundet de helt rigtige, fastslår Blue Fox-direktøren overfor Herning Folkeblad.

Træner Mario Simioni glædede sig i samme avis over to sejre og 10 mål i weekenden. Men gennemgående har det ikke stemt med målscoringen hidtil i sæsonen.

– Vi har ikke scoret nok. Vi scorede 31 mål i de første 14 kampe og var kun det niende mest scorende hold ud af ti. Så er det svært at vinde i ishockey, hvor du ikke kan vinde 1-0 som i fodbold, medmindre man har en enestående defensiv.

– Spillerne skal virkelig ville score mål og have drive til at ville gøre en forskel. Man gør det svært, hvis man søger den perfekte scoringsposition. Man skal turde tro på chancerne, da målmændene kun er mennesker, siger Simioni.