Herning-coach glædede sig over stort hjerte

Foto: Jan Korsgaard

Denne solrige forårsfredag bød på potentiel DM-afgørelse. Men Herning Blue Fox leverede tre hurtige pletskud i anden periode, og så reducerede de til 1-3 i finaleserien først til fire.

Det efterlod naturligvis en veltilfreds Blue Fox-cheftræner, da han efterfølgende blev interviewet til TV2 Sport.

– Det føles godt. Vi har arbejdet hårdt, og i dag fik vi belønning i form af mindst en kamp mere i serien. Vi havde ryggen mod muren, og vi vidste, at vi ikke har spillet op til vores bedste endnu. I dag leverede vi foreløbig vores bedste kamp og spillede med stort hjerte. Vi fandt en vej, sagde Petri Skriko til TV2 Sports reporter.

– Det blev lidt for tæt til sidst. Vi gav pucken væk, og kunne ikke få den udover blå linje, og det gav os nogle problemer. Men heldigvis stoppede Simon puckene, når der var behov for det, og vi er glade, lød det videre fra Herning-træneren, der skal hjem og nærstudere videoen i jagten på flere marginaler.

I den modsatte lejr var den svenske backklippe, Victor Panelin-Borg, ganske fattet trods aftenens spildte guldchance på egen is.

– De fik momentum i anden periode, hvor puckene hoppede deres vej, men det er bare én kamp ud af fire. Vi skal bare køre videre. Vi har spillet en god sæson og et godt slutspil, så det er bare at fortsætte. Vi skal ikke ændre på noget fordi de vinder en kamp, fortalte han umiddelbart efter sidste fløjt.

Serien fortsætter allerede søndag med femte finalekamp i Herning. Der er kampstart klokken 15.00.