Herlevs store forløsning

Herlev Eagles-Aalborg Pirates 3-2 (2-1,0-1,1-0)

Herlev Eagles stillede op i lyserødt for at støtte en god sag, og lidt over 500 tilskuere var mødt op i DFDS Seaways Arena – og uanset tilhørsforhold håbede samtlige folk i hallen på, at deres mandskab ville hive den første sejr hjem.

For Herlev var det allerede tidligt i kampen en gigantisk forløsning, da holdets kaptajn Victor Backman scorede sæsonens første mål for Eagles efter næsten 242 minutters venten. Fem minutter inde i kampen kom Lukas Lundvald Nielsen til endnu en Eagles-scoring, og dermed en perfekt åbning på kampen for hjemmeholdet.

Allerede efter 22 minutter havde Aalborg udlignet på to scoringer af allestedsnærværende Nicolai Meyer, der i den grad er blomstret op efter skiftet sydpå. Meyer scorer stort set i hver eneste kamp.

Det var ikke køn hockey, de to hold diskede op med i forstadsarenaen, men til gengæld var det intenst. Der blev kæmpet om hver eneste puck og centimeter, og helt ud til den yderste tilskuerplads kunne man mærke kampens betydning.

Det blev Andreas Søgaard Jensen, der blev folkehelt i Herlev denne aften, da han efter små 49 minutter scorede det afgørende 3-2-mål. Trods Aalborg-pres i slutminutterne holdt Herlev hjem, og jublen var nærmest euforisk hos hjemmeholdet, da det sidste signal lød. Regulær forløsning.

Herlev holder dermed kontakt med Gentofte og Rungsted, mens Aalborg har fået det nøjagtig så vanskeligt som forventet. Jens Nielsens unge mandskab er nu alene i bunden uden point for seks kampe.