Herlev: Wener skal føre os i semifinalen senest i 2021

Foto:Frank Nielsen/FN SPORTSFOTO

I går bekræftede Herlev-træner Patric Wener overfor Hockeysverige.se, at han bliver i Herlev i de kommende tre sæsoner. 

I dag udsendte Herlev Eagles så en presseemeddelelse, hvori klubben bekræftede, at Wener altså bliver i Herlev frem til 2022. Eagles, der for øjeblikket er otter i grundspillet, har store mål for fremtiden. Klubben har nemlig ambitioner om en semifinale senest i sæsonen 2020/21, lyder det.

At finde det rigtige match mellem en træner og en klub er ikke den nemmeste opgave i verden. Der er sportslige og kulturelle forhold, der skal passe sammen. Når man kommer i vores omklædningsrum, er man ikke i tvivl om, at Patric Wener og Herlev passer godt sammen, siger Eagles-sportschef Nicolai Flindt i pressemeddelelsen. 

– Den arbejdsindsats, Patric Wener lægger i dagligdagen, med konstant at udvikle på spillerne og implementere sit koncept er imponerende. Vi har ønsket at skabe noget stabilitet og det virkede derfor mere end logisk at forlænge samarbejdet allerede nu.

– Vi er stadig i et tidligt stadie i forhold til vores ambitioner om at nå en semifinale senest i 2021, og det skulle ikke handle om, hvor langt vi når i denne sæsons afslutning. Især vores unge spillere har udviklet sig enormt under Wener. Vi håber, at mange af dem ønsker at deltage i den rejse, vi har planlagt for de kommende tre år, lyder det fra Flindt. 

Selv siger Patric Wener:

– Denne sæson har været meget lærerig, og det bliver meget spændende at udfolde den plan, vi har lagt for de kommende sæsoner. Jeg ønsker at udvikle på spillertruppen, så vi kan løfte os resultatmæssigt år for år. Vi har store ambitioner og en god strategi for at opnå vores mål. Jeg ser virkelig frem til at fortsætte det vi i denne sæson har fået grundlagt, lyder det.