Herlev tabte også i anden instans – sagen videre til DIF

Herlev Eagles fik i går underkendt klubbens protest over Gentoftes brug af imports i november og december. I dag blev kendelsen stadfæstet af DIU’s Amatør- og Ordensudvalg.

Herlev er ikke tilfreds med afgørelsen, og vil tage sagen videre i systemet, siger direktør Kenneth Christiansen til klubbens hjemmeside.

– Vi mener stadig vores sag er krystalklar og at den kendelse fra A&O-Udvalget, der nu er kommet bærer præg af, at man ikke føler den store lyst til at tage sagen alvorligt.

– Om det skyldes at man vil beskytte et sket regelbrud, eller om man i virkeligheden ønsker at lægge op til en fremtid uden noget loft på antallet af udlændinge i dansk ishockey skal vi lade være usagt, tilføjer han.

– Vores frygt er, at man afviser vores protest af en eller anden slags berøringsangst, og vi har derfor besluttet at vi anker nok engang og sender sagen videre til Danmarks Idræts-Forbund, der således kan se på, hvad der er sket i henhold til til de regler, vi mener, klokkeklart er brudt, lyder det fra Eagles-direktøren.