Herlev-målscorer tror stadig på slutspil efter sensationel sejr

Herlev Eagles hentede fredag sæsonens første point på udebane, da bundholdet sensationelt besejrede SønderjyskE med 3-2 i Vojens. Ørnene har stadig 11 point op til en slutspilsplads, men holdets første målscorer i fredagens kamp tror fortsat på, at Eagles kan sikre sig en billet til slutspillet.

– Ja, vi har stadig en stenhård tro på, at Herlev er med i slutspillet, når alle runder af grundspillet er færdigspillet, siger den 20-årige forward Lukas Lundvald Nielsen til FACEOFF-online.dk.

Lundvald scorede det første mål i fredagens kamp, da han i slutningen af første periode listede pucken ind bag SønderjyskE-målmand Jon Lee-Olsen. Målet var den teknisk stærke forwards tredje i Metal Ligaen i denne sæson, og han var glad for at se pucken gå i nettet.

– Det var selvfølgelig dejligt at få lov at sætte pucken ind i dag (fredag red.). Jeg har været lidt inde og ude af truppen grundet en dårlig formkurve for mig selv personligt. Så det, at jeg får chancen i dag og sætter os godt i gang, er selvfølgelig noget, jeg glæder mig over, men mest af alt glæder jeg mig over holdets succes i aften, siger han.

Herlev kom fredag til Vojens med fem nederlag i træk i rygsækken. Ørnene mødte også SønderjyskE tirsdag aften, hvor sønderjyderne vandt med hele 5-1 i “Ørneborgen”.

– I tirsdags spiller vi katastrofalt og de lukker kampen hurtigt. I aften (fredag red.) forsøger vi at få tiden til at arbejde for os og holde SønderjyskE fra fadet så længe som muligt. Vi får åbningsmålet, og så kan vi reelt set begynde at spille simpelt og vente på, at vores chancer kommer. Jeg synes, vi er enormt disciplineret i egen zone og holder dem fra de rigtigt store chancer. Jeg synes vi vinder helt fortjent i dag, siger Lukas Lundvald Nielsen til FACEOFF-online.dk.