Herlev-ledelsen: – Sikre på, at vi har den rette træner

Den sportslig ansvarlige i Herlevs ledelse, Nicolai Flindt, havde ikke nogen særlig god aften i Odense i går, hvor han så sit mandskab gå fuldstændig ned med flaget i anden periode. Slutcifre 9-1 i Odenses favør og Herlev konsolideret på sidstepladsen i Metal Ligaen.

– Det var en spand koldt vand i hovedet, og jeg må ærligt tilstå, at jeg var rystet. Vi spillede to gode perioder i Rødovre og de 50 første minutter hjemme mod Odense i fredags var vel noget af det bedste, vi spillemæssigt har leveret i sæsonen. Jeg havde fornemmelsen af, at vi var på rette vej, og så rammer vi ind i den her, siger Nicolai Flindt.

I kølvandet på kampen talte FACEOFF-online.dk med en afklaret Linus Fagemo, der udmærket var klar over, at et enkelt nederlag i 10 kampe på et eller andet parameter betyder, at han bliver evalueret kritisk.

Men Herlev-ledelsen har – trods den dårlige sæsonstart – størst mulig tillid til den svenske træner.

– Ærlig talt: Linus ikke engang været oppe at vende i bestyrelsen eller i den sportslige ledelse. Det er klart, at vi forventer mere af holdet og af Linus, men vi helt sikre på, at vi har den rette træner.

– Linus har lært organisationen meget – både udviklingsmæssigt og via sin professionelle tilgang til tingene, og han skal nok være manden, der får os i den rigtige retning. Vi står sammen med træneren i det her projekt og vakler ikke i hans retning – det er vigtigt for os, at Linus får arbejdsro, siger Nicolai Flindt til FACEOFF-online.dk.

– Som ledelse har vi foreløbig skruet på de knapper, vi kan. Vi har taget mange spillere ind og hentet en ny målmand, sendt spillere hjem og forstærket os. Men selvfølgelig er der udfordringer på backsiden, når vi har fire mand ude, som ville være i startopstillingen, siger Nicolai Flindt.

Det er Benjamin Mauritzen, Daniel Villadsen og de to langtidsskadede imports, Saxrud og Bozic, der sidder ude hos Herlev, der desuden har to spillere på tryout.

Conny Strömberg og Alexander B. Jensen spiller de fire kommende kampe, inden der landsholdspause. Derefter tager Herlev-ledelsen, træner Fagemo – og spillerne selv – stilling til deres fremtid.