Herlev lander tidligere canadisk U20-verdensmester

Forleden kunne Rødovre præsentere en tidligere amerikansk U18-VM-guldvinder og i dag var det så Herlevs tur til at præsentere en mand med samme slags merit. Canadiske Brett Sonne kommer til Eagles med en guldmedalje fra U20-VM på sit cv.

I 2009 var han på hold med blandt andre Jamie Benn, PK Subban, John Tavares og Jordan Eberle, da Canada snuppede titlen og Brett Sonne er såmænd også draftet helt oppe i tredje runde tilbage i 2007.

I det nordamerikanske system nåede han 277 kampe i AHL, inden han søgte mod Europa. Af Herlev beskrives han som “en brølstærk holdspiller, der stiller op for sine holdkammerater og har en god pointtørst.”

Brett Sonne er 27 år gammel og har spillet i flere europæiske lande. Han har været både omkring Østrig, Slovakiet, Norge, Sverige og senest Italien, hvor han leverede et point i snit for Cortina i den italienske Serie A.

Hans bedste sæson i Europa var ubetinget – på papiret – i 2013/14, hvor Sonne præsterede flot i EBEL hos den østrigske klub, Dornbirner Bulldogs.

Måske kan han ramme en sådan sæson igen i Herlev. Potentialet ser i hvert fald ud til at være til stede.