Kim Staal ude på ubestemt tid, Herlev samler ind (opdateret)

Sidst Kim Staal havde Herlev Eagles trøjen påŒ var i sæsonen 12/13. Foto: Jan Korsgaard

Kim Staal spillede knapt i forsæsonen, og derfor var det temmelig overraskende, at han dukkede op på kamprapporterne i Herlevs to første kampe mod Gentofte og SønderjyskE.

I går var han igen ude, da Eagles tog en flot 3-2-sejr over Herning efter straffeslag i Kvik Hockey Arena. Kim Staals knæ er gået yderligere i stykker, og derfor står han nu overfor en pause på ubestemt tid.

Kim Staal har konstateret et overrevet/læderet ledbånd, skriver Herlev Eagles’ hjemmeside. Derfor søger klubben efter hjælp til en angrebsforstærkning.

– Vi har fået en fornuftig spillemæssig start på sæsonen. Igen i går viser holdet stor moral. Udover at Kim (Staal) og Brett (Sonne) var ude, manglede Jonas Sander og Christoffer Gath – så debutanten Emil Uhrenfeldt fik fuld spilletid. En fantastisk indsats bla. af ham, sikrede altså de to points mod Herning.

– Men på den længere bane, må vi erkende at det nok bliver lidt svært at få pucken det sidste stykke over stregen, i det antal gange man kunne ønske sig. Det er trods alt vores to vigtigste forwards.Derfor tjekker vi nu markedet for en mulig forstærkning til angrebet, skriver Eagles.