Herlev IK forlænger med sportschef

Herlev Ishockey Klub har det sportslige fundament i orden for de kommende sæsoner. 

Klubben har nu forlænget sin kontrakt med sportschefen Søren Dencker frem til og med sæsonen 2020/21, skriver klubben i en pressemeddelelse. 

– Vi har haft Søren Dencker som sportschef siden 1/5-18 og Søren har vist sig at være den sportschef der kan sikre at Herlev har en samlet gul tråd i træningen fra vores U7 hold, og op til vores øverste hold, lyder det fra Herlev. 

– Ligeledes har Søren vist vejen til, at Herlev Ishockey Klub og Herlev Eagles har fået et tæt sportslig samarbejde der gør, at vores unge spillere har de kompetencer som et professionelt drevet eliteselskab kræver for at modtage vores unge spillere. Det sportslige samarbejde vejrer stærkt, når vi skal udvikle fremtidens elitespillere, og vi ser frem til, at Søren Dencker som vores sportschef er med til at gøre Herlev til en endnu stærkere klub for fremtidens elitespillere.

Søren Dencker er en populær skikkelse i Herlev, og han blev også anerkendt på landsplan, da han blev kåret til årets ungdomstræner ved Dansk Ishockey Award i sommeren 2018.