Herlev Eagles er under rekonstruktion

Foto: Jan Korsgaard

Herlev Eagles har været i store økonomiske udfordringer, som klubben her til morgen skriver på dens hjemmeside. Derfor er selskabet bag ligaholdet nu i gang med en rekonstruktion – og fortsætter i Metal Ligaen.

Det skriver Eagles i en pressemeddelelse, der lyder som følger:

De almindelige kreditorer i Herlev Eagles har sammen med Danmarks Ishockey Union allerede tilkendegivet at ville støtte op om en redningsaktion af Herlev Eagles. Herlev Eagles er samtidig i en positiv dialog med SKAT for gennemførelse af den endelige rekonstruktion.

En rekonstruktion vil indebære, at samtlige kreditorer vil modtage 25 procent af deres tilgodehavender, hvilke midler allerede er tilvejebragt fra Erhvervsnetværket under Herlev Eagles på vilkår om, at kreditorerne ikke afviser rekonstruktionsforslaget.

Bestyrelsesformanden for Herlev Eagles, Nicolai Flindt, siger følgende:

– Sø- og Handelsretten har givet os lov til at søge rekonstruktion, og de har udpeget professionel rekonstruktør, advokat Andreas Kærsgaard Mylin, samt en uafhængig tillidsmand, revisor Thorbjørn Helmo Madsen, med hvem ledelsen og vores egen revisor i disse dage er ved at færdiggøre det nødvendige materiale til endelig vedtagelse af rekonstruktionen.

– Samtidig med bestyrelsen med et betydeligt antal frivillige allerede har etableret en række sponsoraftaler, aktiviteter samt tilskudsaftaler, så den fremadrettede drift for også den kommende sæson er sikret, når rekonstruktionen vedtages.

Lokalt udvides aktiviteterne fra Herlev Eagles, således at de professionelle spillere, trænere og rådgivere omkring spillertruppen aktiveres yderligere i det daglige foreningsliv med børn og unge under Herlev Ishockey Klub.

Som det udtrykkes om samarbejdet med Herlev Kommune:

– Herlev Eagles vil fortsætte det gode samarbejde med Herlev Kommune med ambitionen om, at ishockey fortsat er en central del af Herlevs idrætskultur, og at Herlev Eagles fortsat indgår som en vigtig del af foreningslivet, der i øvrigt udfolder sig i samspil med børn, unge og skolevæsen i Herlev”

Formanden for Herlev Ishockey Klub, Sus Nielsen, udtaler supplerende:

– Det kan siges meget kort: uden elite ishockey, ingen bredde – og uden bredde, ingen eliteishockey.