Herlev hænger på

Herlevs Daniel Lundvald og Hernings Jerred Smithson Foto: Jan Korsgaard

Herlev Eagles-Blue Fox Herning 4-2 (2-1,0-0,2-1) Det var på et hængende hår, men den holdt hjem, da Herlev her til aften vandt 4-2 over gæsterne fra Herning. Det betyder, at Eagles-mandskabet hænger på i bunden af Metal Ligaen. Nu fire point efter Rungsted lige over stregen og med mulighed for at vinde yderligere indpas på søndag mod Odense. 

I aften var det netop en Odense-mand, der blev helten, eftersom Mikkel Ankjær scorede to gange for hjemmeholdet. Den lange og aggressive angriber har haft problemer med at komme i gang i sin nye klub, men netop i aften lykkedes det altså foran 476 tilskuere.

Det var et lynhurtigt mål efter bare 1:09, der sendte Herlev på sejrskurs. Tuomas Muhonen scorede. Små 10 minutter inde i kampen øgede Ankjær føringen, inden Jordan George reducerede kort før pausen. 

Og så skulle vi helt frem til tredje periode før målnettet atter blafrede. Denne gang igen Ankjær, fulgt op af en Rasmus Nielsen-reducering efter 49 minutter.

Og så var det Antti Hölli, der i tomt mål sagde farvel for Herlev-spillerne og goddag til en jublende tilskuerskare i DFDS Seaways Arena.