Herlev håber at forlænge med svensk duo

Conny Strömberg var den helt store helt i aftes, da Herlev vandt 6-2 over Frederikshavn. Han scorede hattrick i første periode på under seks minutter og den rutinerede svensker bidrog dermed stort til den temmelig overraskende sejr.

Problemet for Herlev – hvis man kan kalde det et sådant, når de trods alt stadig er til rådighed – er, at både Conny Strömberg og en anden svensker – Alexander Sundström – har kontrakter, der udløber 22. december, altså efter de kommende kampe mod Rødovre.

Derefter følger såmænd endnu et dobbeltopgør – denne gang mod Gentofte – og derfor kommer det næppe som en kæmpe overraskelse, at Herlev er i dialog med begge svenskere om at forlænge kontrakterne.

– Der er positive samtaler og jeg fornemmer, at vi er på et godt spor, men spørgsmålet er selvfølgelig pengene. Vi er i gang med at skaffe det nødvendige beløb, og håber og tror selvfølgelig på, at omgivelserne også ser et hold, der tror på slutspillet og er i spillemæssig fremgang, siger Nicolai Flindt, sportslig ansvarlig i Herlevs bestyrelse.

– Det er klart, at kampene mod Gentofte virkelig bliver nøglekampe, som det ser ud lige nu, og vi skal have en afklaring før den 29. december (hvor den første kamp spilles), siger han.

Også Adrian Saxrud skulle nærme sig et comeback hos Herlev. Muligvis allerede på fredag.

– Der er god stemning lige nu, og det virker som om, holdet har en langt mere afslappet tilgang til spillet og systemerne. Vi har vundet over de to mest formstærke hold i ligaen, og omklædningsrummet har hele tiden troet på, at det nok skulle vende på et tidspunkt, siger en optimistisk Nicolai Flindt.

Eneste ærgerlige skadesmelding hos Herlev lige nu – udover Dennis Bozic som næppe bliver klar i sæsonen – er, at Alexander B. Jensen har en så dårlig skulder, at han er ude på ubestemt tid.