Herlev frister med festlige tiltag i ny sæson

Herlev Eagles havde en mildest talt skidt sæson i 2016/17, men den københavnske forstadsklub har langt fra opgivet ævred med at blive en positiv historie igen.

Klubben har således på deres Facebook-side meldt ud om en masse spændende og festlige tiltag i begyndelsen af den nye sæson.

Først og fremmest ønsker Herlev Eagles at få skøjtet sæsonen godt i gang, og det sker med et arrangement i forbindelse med holdets sæsonpremiere hjemme mod Hvidovre Fighters fredag 8. september.

Her afholder klubben trøjedag, og man ønsker at få vist de flotte klubfarver frem ved kampen.

– Vi håber på, at Herlev skøjtehal fredag d. 8/9 bliver fyldt med supportere i sort/gule Herlev-trøjer, så spillerne kan mærke stemningstrykket nede på isen, skriver klubben på Facebook og fortsætter.

– Så støv din gamle eller nye Eagles-trøje af og tag den på, når du skal op og støtte de lokale iskrigere i sæsonens første kamp mod oprykkerne fra Hvidovre.

Tilskuerne vil efter opgøret i klubrummet have mulighed for at feste til Urban DJ’s sprøde toner, mens søde barpiger serverer kolde drikkevarer fra disken.

Senere på måneden – 22. september hjemme mod Aalborg Pirates – har Herlev Eagles planlagt en stor oktoberfest. Klubben melder, at der arbejdes på højtryk for at få tingene på plads, og at man håber på stor interesse for eventet.

Og der burde faktisk være ekstra grund til at møde op som tilskuer til oktoberfesten, da holdets veteran og humørspreder, 39-årige Kim Staal, vil troppe op i et særpræget outfit.

– Den dag kommer jeg ikke i skøjte og jakke til kamp men i lederhosen!, lyder Kim Staals humoristiske kommentar til eventet på Facebook.

Sidst men ikke mindst har Herlev Eagles genlanceret ’Lyserød Lørdag’ i hjemmekampen mod Rungsted Seier Capital 7. oktober. Her vil holdets spillere optræde i lyserøde trøjer, som efter kampen vil blive bortauktioneret.