Herlev forlænger med talentfulde forwards

(4 nationers turnering i Vojens, Danmark mod Tyskland, den 5. november 2015) Foto: Jan Korsgaard

Herlev Eagles har tirsdag morgen offentliggjort, at klubben har forlænget samarbejdet med to unge forwards, som netop har repræsenteret Danmark ved U18-VM i USA.

16-årige Christoffer Gath har skrevet under på en kontrakt for den kommende sæson, mens ørnene har fået papir på 17-årige Jonas Sander for de næste to sæsoner.

– Jonas er en vaskeægte powerforward, der kom til Herlev Eagles fra Hvidovre IK Fighters sidste år og leverede fem points i 31 kampe på eliteniveau og 30 points i 17 kampe for Herlev Hornets. En mere end tilfredsstillende statistik, når dåbsattesten kun siger 17 år, skriver Herlev på sin hjemmeside om Jonas Sander.

Mens Jonas Sander er forholdsvis ny i klubben, så har Christoffer Gath spillet i Herlev-trøjen i hele sin ishockeykarriere.

– Christoffer er en vaskeægte Herlev-dreng, der gjorde sig positivt bemærket med sit kloge spil og hårde arbejde i begge ender af isen. Han fik sin elitedebut i den netop afsluttede sæson, hvor han i 16 kampe i eliteregi fik noteret sig for en en assist, mens han for Herlev Hornets fik leveret 19 points i 27 kampe, skriver klubben, som forventer meget af de to unge forwards i fremtiden.

– Jonas og Christoffer går uden tvivl en større fremtid i møde, hvilket også er blevet understreget flere gange i år i form af udtagelser til U18 landsholdets bruttotrup. Begge repræsenterede da også Danmark i det netop afsluttede U18-VM, lyder det fra Herlev Eagles.