Herlev forlænger med otte danskere

Herlev havde trøjeauktion og fest efter kampen i går mod Rungsted, der også endte med at slutte sæsonen. I samme øjemed offentliggjorde Eagles også, at man har forlænget med otte danske spillere, der har været en del af denne sæsons trup. Det er fire backer og fire forwards med Luis Blak Olsen som det mest markante navn. 

De bliver præsenteret således: 

Max Vilstrup Olesen er efter en personligt hård sæsonstart for alvor kommet op i omdrejninger og har i slutningen af sæsonen taget en fast plads på holdet. Trods en kort afstikker til Sverige to sæsoner tilbage, runder den 18-årige back i dag 92 ligakampe for Herlev Eagles. Max er en af de unge der forventes meget af til den kommende sæson. Så det er glædeligt, at trænerteamet nu har to år til at udvikle mest muligt på ham.

Magnus Koch kom til Herlev fra Rødovres 1. divisionshold før denne sæson. Han har overrasket alt og alle og har fra dag et, været fast mand på holdet. Magnus er undtagelsen der bekræfter reglen. Han startede med at spille ishockey som 14-årig og spillede i år som første års U20’er på det danske VM-hold. Magnus har også skrevet to år med Herlev

Tobias Ruelykke går sin tredje Herlev-sæson i møde. En efterhånden erfaren herre med mere end 300 kampe i ligaen. Den 27-årige Rødovre dreng har fundet selvtilliden i Herlev og hans erfaring får vi altså gavn af, endnu et år.

Magnus Povlsen kom til Herlev i starten af december. Han har tidligere spillet for klubben og vi har gennem de seneste år holdt kontakten. Nu blev det nu, og ”Polle” har skrevet for endnu et år. Den superhurtige back rydder godt op i gene zone og er også kendt for sine ”coast to coasts”. En spændende spiller at følge.

Simon Golbert skrev sidste år en 2-årig aftale og den løber altså videre i år. Denne sæson har været et ”gratis” læreår”, men alligevel er det blevet til en del kampe for Eagles – senest i Rungsted i tirsdags. En ydmyg og sulten spiller, der kommer til hallen hver dag for at blive bedre. Med 16 forwards på holdkortet i år, har der selvfølgelig været kamp om pladserne. Til den kommende sæson forventer vi at stille med 13 forwards, så Simon får her større ansvar.

Maxim Popovic skrev også en 2-årig aftale sidste år, så han er i Herlev mindst et år mere. Den kun 17- årige U18 – landsholdskaptajn fylder godt og han kan blive en af de spillere der ”eksploder” (på den gode måde) i den kommende sæson. Maksim runder i dag 91 kampe for Herlev Eagles

Oliver Reuter kom som Magnus Povlsen til Herlev i starten af december. Han har inden han kom til Herlev været i 2 klubber der er endt med at dreje nøglen, så han har søgt noget stabilitet. Derfor har han skrevet 2 år med Herlev og det skal blive spændende at følge den tekniske og skøjtestærke spiller i Herlev trøjen de kommende år.

Luis Blak Olsen bliver i denne omgang den sidste spiller vi kan offentliggøre. Luis har stort set hele sæsonen spillet i vores 2. kæde og bliver helt sikkert en af de bærende danskere i næste sæson. En fysisk stærk spiller der også har været en vigtig del af Herlev’s 1. powerplay. Der er ikke så meget pjat med Luis – bare ydmyghed og hårdt arbejde.