Herlev Eagles skifter direktør

Metal Liga-klubben Herlev Eagles har fået ny direktør.  Lars Skjøth afløser Dennis Westy på posten som førstemand i Herlev-organisationen, skriver Eagles i en pressemeddelelse. 

Lars Skjøth kommer med en lang baggrund i sportens verden. Med fem år som salgschef i F.C. København, 10 år som international fodboldagent og senest seks år som salgschef i Royal Golf Club kender han alt til forretningsdelen bag professionel sport og alle disse erfaringer, bringer han nu ind i Herlev Eagles.

– Vi har længe ønsket at tilføre yderligere know how og professionalisme til vores administration og med Lars Skjøth har vi fundet den helt rigtige. Vi glæder os til samarbejdet og til den nye sæson, siger bestyrelsesmedlem Jacob Andreasen. 

Lars Skjøth:

Jeg ser et stort uforløst potentiale i Herlev Eagles, et potentiale der senest kom til udtryk i det netop afsluttede slutspil. Vi kan samle folk omkring os og skabe den oplevelse som både publikum, fans og sponsorer elsker, vi skal bare gøre det lidt oftere. Det har de mange frivillige, som året rundt hjælper Herlev Eagles, også fortjent. Vi vil bruge de næste uger på at gøre status og lægge planer for fremtiden, men en ting kan jeg allerede love: Hårdt arbejde fra alle i og omkring Herlev Eagles’ organisation, så vi kan skabe rammerne for en god sæson 2018/19, lyder det.