Herlev: Ingen yderligere kommentarer til situationen

Foto: Jan Korsgaard

Herlev meddelte i går, at klubben er under økonomisk rekonstruktion og at håber naturligvis er, at klubben spiller videre i Metal Ligaen i den kommende sæson.

Eagles står foran en træningstur til Skotland og kampe mod EIHL-mandskabet Fife Flyers, og samtidig arbejdes der altså i kulisserne for at redde klubben.

Rekonstruktionen forventes at falde på plads 13. september – altså fem dage efter Herlevs sæsonpremiere, men kan vi nu være sikre på, at Eagles spiller med i Metal Ligaen næste fredag og gennemfører de 50 grundspilskampe, hvis ikke det går som Herlev håber?

Det spørgsmål – og flere andre, der natur ønsker et for øjeblikket hårdtarbejdende Herlev-ledelse ikke at kommentere. Af respekt for situationen vil bestyrelsesformand Nicolai Flindt ikke sige mere, da Faceoff.dk fanger ham i telefonen.

I pressemeddelelsen fra i går skrev Herlev Eagles følgende:

Sø- og Handelsretten har givet os lov til at søge rekonstruktion, og de har udpeget professionel rekonstruktør, advokat Andreas Kærsgaard Mylin, samt en uafhængig tillidsmand, revisor Thorbjørn Helmo Madsen, med hvem ledelsen og vores egen revisor i disse dage er ved at færdiggøre det nødvendige materiale til endelig vedtagelse af rekonstruktionen.

– Samtidig med bestyrelsen med et betydeligt antal frivillige allerede har etableret en række sponsoraftaler, aktiviteter samt tilskudsaftaler, så den fremadrettede drift for også den kommende sæson er sikret, når rekonstruktionen vedtages, lød det.