Herlev Eagles i nyt kommercielt samarbejde

Herlev Eagles satser i den kommende sæson på ny coach i form af canadiske J.P MacCallum og har i Kim Staal fået ny og gammel lederfigur på isen.

Udenfor satser Herlev-klubben nu også på en ny struktur i organisationen ved at samarbejde med virksomheden Commercial Upside, som fremover vil varetage den kommercielle drift og udvikling, ligesom de vil varetage salg til sponsorer og øvrige samarbejdspartnere.

Det skriver Herlev Eagles’ hjemmeside.

– Commercial Upside har erfaringen med salg af sponsorater, samtidigt med at de forstår vigtigheden af den daglige service i forhold til vores nuværende sponsorer. Vi glæder os over at have indgået en længerevarende aftale, som vil sikre Herlev Eagles vækst og nye økonomiske muligheder i årene fremover, siger Jacob Andreasen, der er ansvarlig for sponsorudvalget i klubben.

– Samarbejdet mellem Herlev Eagles og Commercial Upside er unikt, og sikrer klubben mulighed for at koncentrere sig om det sportslige og oplevelsen på lægterne, mens de overlader den kommercielle udvikling til os. Der er utroligt store udviklingsmuligheder i den kommercielle forretning, siger Dan Terkildsen, salgsdirektør i Commercial Upside.

Herlev Eagles præsenterer tirsdag det kommercielle setup og flere sportslige planer for den kommende ved et møde i klubbens VIP-lounge klokken 15.