Henriksen holdt nullet i smal Esbjerg-sejr

Foto: Jan Korsgaard

Herlev Eagles-Esbjerg Energy 0-1 (0-1,0-0,0-0) Nicolaj Henriksen havde fået chancen i mål for Esbjerg Energy i aftenens kamp mod Herlev, og han kvitterede ganske enkelt med at blive man of the match for vestjyderne.

Henriksen holdt buret rent i en aldeles intens kamp i DFDS Seaways Arena, og han viste dermed, at han aspirerer kraftigt til en rigtig udfordring af Jeff Frazee på Esbjergs målmandspost.

Også Aaro Peltonen i Herlev-målet stod en fremragende kamp, og var med til at holde scoren nede på et absolut minimum.

Det var Brock Nixon, der noterede sig for kampens eneste mål, da han efter godt et kvarters spil scorede for Esbjerg Energy. 

Herlev havde ellers et hold i fuld vigør til kampen, men det var altså ikke nok til at knække gæsterne og Eagles har nu seks perioder uden mål mod Esbjerg. Selv ikke et par powerplay-muligheder i kampens sidste ti minutter kunne hjemmeholdet udnytte.

Dermed fik Esbjerg altså brudt sit udebanekompleks, mens det ser stadig sortere ud for Herlev, eftersom holdene over stregen nu også jævnligt får point. Herlev har nu hele 12 point op til Rungsted på ottendepladsen, der giver adgang til slutspil.