Henrik Nielsen holder hockeypause i resten af sæsonen

Det har på mange måder været en turbulent sæson for den tidligere SønderjyskE- og Odense-spiller Henrik Nielsen.

Han satsede på et spændende eventyr i den ungarske og rumænske liga i en af de store klubber i regionen, Corona Brasov, men her faldt Nielsen aldrig helt til og vendte derefter snuden mod Halmstad og Sverige, hvor han fik kontrakt med det lokale Division I-hold.

Her gjorde Henrik Nielsen et godt indtryk, men blev ramt af skader og sygdom og derfor fik han ikke forlænget sin kontrakt. Nu har han taget en pause fra ishockeyen og er hjemme i Vojens igen. Han havde ellers et par tilbud fra udenlandske klubber om at fortsætte i resten af sæsonen, men foretrak altså en stille og rolig udgang på sæsonen med et civilt job. 

Om det bliver til en genoptagelse af ishockeykarrieren ved den fysisk stærke Niels en, der er tidligere tredobbelt dansk mester med SønderjyskE, ikke.

– Lige nu arbejder jeg som tømrer i min fars firma og har det godt med det. Der er ikke lige “drive” og stor lyst til ishockey for øjeblikket, så derfor har jeg selv valgt at holde en pause.

– Om det overhovedet bliver til ishockey på topplan, ved jeg ikke. Vi må se, om det kommer tilbage til næste sæson, og spørgsmålet er selvfølgelig også, om der overhovedet er klubber, der er interesserede, kommer det ærligt fra Henrik Nielsen.

24-årige Nielsen har spillet 298 kampe i Metal Ligaen og fik også æren af at blive den første dansker, der optrådte i både ungarsk og rumænske liga under opholdet i Brasov.