Heinz Ehlers i Lausanne til 2017

Den danske supertræner Heinz Ehlers forlænger sin kontrakt med Lausanne HC med yderligere en sæson, så Ehlers nu skal være i klubben frem til afslutningen af sæsonen 2016/17. Ehlers har haft kæmpe succes siden han tiltrådte i klubben, og han blev i fjor kåret som årets træner i schweizisk ishockey.

– Vi er meget tilfredse med arbejdet, som Ehlers og hans trænerteam har gjort siden tiltrædelsen i klubben i 2013. Forlængelserne med hele trænerteamet sender et stærkt signal til vores spillere og omgivelserne om, at vi fokuserer på kontinuitet her i klubben, siger Jan Alston, der er team manager i Lausanne HC.

Efter en syvendeplads i grundspillet i Schweiz i fjor blev Heinz Ehlers kåret til årets træner i Schweiz, og Lausanne trak storklubben SC Bern ud i syv kampe i kvartfinalen.

I indeværende sæson ligger Lausanne næstsidst i Nationalliga A, men tilliden til Heinz Ehlers er altså helt usvækket i i Lausanne, hvor man ligeledes arbejder på at få bygget et nyt isstadion med plads til 11.500 tilskuere.