HATTRICK: Bødker gjorde det igen for Coyotes!

Foto: Bridget Samuels

To gange hattrick i samme sæson. Og den første spiller nogensinde, der har scoret to hattricks mod Ottawa Senators i en og samme sæson. Det var også Senators, det gik ud over, da Bødker senest scorede hattrick. Det var 24. oktober.

Mikkel Bødker var aftenens absolutte superstjerne i Glendale Arena i Phoenix, for Bødker scorede tre gange i nat for Arizona Coyotes, der vandt 4-3 over gæsterne. Dermed var der heller ingen tvivl om kåringen af kampens 1st Star, som naturligvis blev den danske måljæger. Bødker står nu 18 point (9+9) i 23 kampe i sæsonen.

1-0-målet kom, da Mikkel Bødkers kæde fik erobret pucken via en hård omgang forechecking, og det endte med, at danskeren fik fat i pucken midt for mål og slog den ind. Der var spillet blot 38 sekunder.

Der var blot spillet 41 sekunder af anden periode, da Mikkel Bødker arbejdede stenhårdt inde foran mål og fik puklet pucken ind bag Craig Anderson i Ottawa-målet.

4-2-målet kom i tredje periode, og det er ikke tilfældigt, at Coyotes’ Twitter-kontor skrev “Take a bow, Boeds” på posten omkring målet. Bødker bøjer sig elegant ned og smækker en retur ind bag Anderson.

Målene har I nedenfor: