Hardt takker også nej til VM

Foto: Jan Korsgaard

Det danske landshold må undvære endnu en solid profil ved den kommende VM-turnering i Rusland. Skudzonen har opsnappet nyheden fra Sydsvenskan, der har talt med Hardt i forbindelse med danskerens skifte til Malmö Redhawks.

Her slår Nichlas Hardt fast, at han ikke kommer til at spille VM.

– Jeg har valgt at takke nej. Det er ikke længe siden, jeg er blevet far for anden gang, siger han til avisen – og glæder sig samtidig til skiftet til Malmö.

– Det føles “jättebra”. Jeg ser det som en stor og herlig udfordring og forventer at producere og skabe energi. Samtidig kommer jeg med både erfaring og lederskab. Det håber jeg også at kunne bidrage med, siger Hardt.

 

I forhold til VM bliver Nichlas Hardt endnu en tough spiller at undvære. I forvejen har spillere som Peter Regin (skadet) og Julian Jakobsen (personlige årsager) meldt afbud, ligesom det synes tvivlsomt, hvorvidt Philip Larsen kommer til VM.