Hardarson er tilbage i Odense

#71 Henry Hardarson - Aalborg Pirates

Henry Hardarson er tilbage i Odense efter et par års fravær for det fynske, hvor han spillede med ganske fin succes i 2015/16-sæsonen. Her fik han ret beset sit gennembrud i Metal Ligaen.

Nu vender han så tilbage til Odense på en to-årig kontrakt, og det ser dansk-islændingen frem til.

– Jeg kommer tilbage til Odense på grund af det mål man har sat sig for, at fokusere på de danske spillere og udvikle sine egne, fremfor at hente dyre spillere udefra. Her mener jeg personligt, at Odense er et sted, hvor jeg kan udvikle mit spil og samtidigt vil jeg kunne bidrage med noget erfaring, lederskab og hårde arbejde. Jeg glæder mig til den kommende sæson og til at møde mine kommende holdkammerater, siger Henry Hardarson.

Og på trods af to pokaler og personlig succes med Aalborg Pirates, så valgte 24-årige Hardarson at takke nej til en forlængelse med Aalborg. I stedet har han skrevet under med Odense Bulldogs.

– Personligt handler det om min udvikling. Det drejer sig ikke om penge eller om man har vundet guld. Mine to sæsoner med Aalborg har været fantastiske, ingen tvivl. Og jeg fik også et tilbud om at blive i Aalborg, hvilket var svært at takke pænt nej tak til. Men efter nogle samtaler med min agent, så indså vi begge, at Odense var det sted, der ville være bedst for min udvikling. Derudover kender jeg mange af spillerne i Odense, hvilket gør det endnu nemmere. Og Odenses langsigtede plan, var noget som jeg gerne ville være en del af, uddyber Hardarson.

Derudover har 19-årige Jakob Wittendorf forlænget med et enkelt år.

– Jeg har valgt at forlænge, da jeg er glad for at være i klubben, har haft et super godt sted at bo, samt nogle dejlige holdkammerater. Og så ser jeg frem til at udvikle mig i den kommende sæson, siger Wittendorf, der kom til Odense fra Vojens/SønderjyskE før sidste sæson.