Grimme vaner skal ændres

Det var en forfærdelig lang bustur hjemad for Rungsted-spillerne. Nederlagene kommer på stribe for øjeblikket, og det i Herning tirsdag aften var et af tunge af slagsen. En 2-0-føring blev sat over styr i tredje periode, hvor Blue Fox fik lov at score tre gange på tre minutter.

– Det er rigtig tungt. Vi havde styr over kampen indtil tredje periode, siger Nikolaj Rosenthal, Rungsted-forward, til FACEOFF-online.dk.

– Det ender med, at vi bliver bange for at spille og tage ansvar. Lige pludselig tør vi ikke vinde. Det er en grim vane, som skal ændres med det samme. Vi har talt om, at vi skal blive bedre i spillet foran begge mål, og det lykkedes i 40 minutter i dag. Til gengæld knækker vi i de sidste 20 minutter, erkender Rosenthal.

– Det er superskuffende. Men nu har vi en rigtig vigtig kamp fredag som for alt i verden skal vindes. Det fokuserer vi på nu, siger han.

Rungsted ligger på en skuffende ottendeplads i Metal Ligaen. Blot 10 point i 12 kampe er det blevet til. Og fredagens kamp i Aalborg, der ligger lige bagved med syv point, er derfor i den grad vital.