Gratton: – Gutterne viste fremragende energi

En god kamp, hvor begge hold var særdeles sultne efter sejren. Sådan lød Odense-træner Brad Grattons konklusion efter sejren på 3-2 i Rødovre – Grattons gamle klub.

– Rødovre arbejder altid hårdt og deres målmand (Stefan Ridderwall) leverede en række rigtig gode redninger. I det hele taget var det to store målmandspræstationer i aften (fredag), siger Gratton til FACEOFF-online.dk.

– Jeg er glad for at se den energi og den gejst, der prægede holdet i de sidste fem minutter af kampen. Gutterne råbte og skreg og opildnede hinanden derude. De VILLE virkelig vinde, og det var fantastisk at se. Gutterne er stolte over måden, vi spiller og blokerer skud og ofrer sig, tilføjer han.

Novemberpausen kom belejligt for Bulldogs, siger Gratton – og fortæller, at fynboerne i den periode fik lejlighed til at arbejde detaljeret med video og detaljer i spillet – blandt andet undertalsspillet.

– Vi har lært fra det, der skete i sidste sæson, og vi ved, at vi skal blive ved at arbejde med at blive bedre. Det gælder spillerne, såvel som mig. Vi bliver nødt til at være skarpe hver eneste aften i en liga, hvor alle kan slå alle på enhver given aften. Nu skal vi arbejde os frem mod slutspillet uden at tage noget som helst for givet, siger Gratton.

Odense har mulighed for at tage endnu et ryk i pointene i morgen, hvor Herlev Eagles kommer på besøg i Bryggeriet Vestfyen Arena. Det er den eneste kamp i Metal Ligaen i løbet af søndagen.