Granath skal have tid i Herning

Blue Fox Herning havde rutinerede Elias Granath med til sæsondebut i Rungsted tirsdag aften, og den rutinerede svensker gjorde det fornuftigt i den midtjyske backlinje.

Træner Mario Simioni var ganske tilfreds med den store svenskers indsats, men erkender også, at en mand, der ikke har spillet i sæsonen, skal have lidt ekstra tid.

– Han har ikke spillet siden marts måned, så det kommer til at tage lidt tid at få ham i kampform, men han viste allerede i aftes prøver på noget af det, han kan. Han er rolig med pucken og kan være med til at binde spillet sammen fra forsvar til angreb. Der skal han gerne kunne være med til at udvikle vores yngre backer, siger Blue Fox-træneren til Herning Folkeblad.

Midtjyderne tabte 0-2 i Rungsted – hvor Mario Simioni bestemt ikke var tilfreds med de første 20 minutter. Anden periode var den bedste for Blue Fox.

– Vi kom stærkt ud til anden periode og fik spillet noget af det hockey, vi gerne vil. Det blev til mange flere afslutninger og pucke på mål, så vi fik sat dem under pres, men vi manglede stadig lige det sidste i at score, siger Mario Simioni.