Gotto-skade kan bane vej for ny sønderjysk import

Foto: Jan Korsgaard

SønderjyskE offentliggjorde i går, at canadieren Mark Lee bliver den nye angriber i jagten på det fjerde mesterskab på stribe. Canadieren bliver i alt den syvende import hos sønderjyderne, og i dagens udgave af Jydske Vestkysten afslører træner Dan Ceman, at det kan blive til udlænding nummer otte i truppen, hvis Tyler Gotto fortsætter med at være udenfor isen.

Gotto er ramt af efterveerne fra den hjernerystelse, han pådrog sig i begyndelsen af december, da han blev tacklet af Aalborgs Christopher Frederiksen, der modtog fire spilleadages karantæne.

SønderjyskE’s canadiske back har en enkelt gang forsøgt et comeback, men har fået tilbagefald og som altid med skader på grund af hjernerystelse, er det uvist, hvornår han vender tilbage. Og derfor overvejer Dan Ceman altså en ekstra back.

– Vi har stadig Tyler Gotto udenfor. Jeg tror, han har misset otte-ni kampe nu, men vi får en grundig status på ham i næste uge. Får vi ikke snart ham klar, skal vi ud og hente en back. Det er helt klart, siger Dan Ceman.