Gladsaxe vil hente ny mand af Cam Spiro-kaliber

Gladsaxe Ishockey spillede i fjor en af de bedste sæsoner i mange år, og det var ikke mindst, fordi Gladsaxe fik muligheden for stærkt, nordamerikansk islæt. Cameron Spiro kom direkte fra Boston College og dominerede i perioder 1. division totalt.

Han kunne dog ikke føre Gladsaxe over kvartfinalen, men imponerede så meget, at Gentofte har hentet ham til Metal Liga-spil for den kommende sæson.

Gladsaxe har – formentlig via træner Jacob Volfs nordamerikanske forbindelser – fået mulighed for at hente en ny spiller af samme kaliber, og er nu gået i gang med en indsamling for at det kan lade sig gøre. Klubben appellerer til sponsorer og andet godtfolk for at muligheden kan realiseres.

– Vi har fået muligheden for at få en ny amerikaner af samme kaliber som Cam Spiro vi havde i den forgangne sæson.Det kan vi dog ikke gøre uden lidt økonomisk hjælp. Han vil blive ansat som hjælpetræner for ungdomsafdeling og vil udover at spille på 1. holdet hjælpe til på alle ungdomshold, skriver cheftræner Jacob Volf på klubbens Facebook-side.

I fjor lavede Cameron Spiro hele 71 point i 31 kampe for forstadsklubben, der igen i denne sæson har ambitioner om at spille med i den øverste halvdel af 1. division.