Gladsaxe henter tre spillere med Metal Liga-erfaring

Foto: Peter Klingenberg

Gladsaxe Ishockey spillede i den forgangne sæson det bedste overhovedet i dette årti, og noget tyder på, at Gladsaxes satsning fortsætter efter sommerferien.

Allerede tidligt på off-season kunne Gladsaxe præsentere forlængelser med 16 spillere fra sidste sæsons trup – se listen lige her – og nu supplerer træner Jacob Volf op med yderligere tre spillere, der alle har solid erfaring fra Metal Liga-spil tidligere i karrieren. Ikke overraskende har alle tre en fortid i Herlev, hvor Jacob Volf også har fortid og gode forbindelser.

Backen Sebastian Laursen har tidligere 122 kampe i Metal Ligaen på sit cv, og har i de seneste to sæsoner spillet for det stærke Amager Islanders-hold i 1. division, mens en anden back, Andreas Gath, har 146 Metal Liga-kampe på cv’et. Han spillede dog i sidste sæson primært for Herlev Hornets i 1. division og opnåede fire kampe i Metal Ligaen for Eagles.

29-årige Christian Keller har også spillet en enkelt sæson i Herlev – og i Gladsaxe – tidligere i karrieren, men har i de seneste mange sæsoner spillet 1. division i Rungsted, hvor han også tidligere i karrieren spillet en enkelt sæson i Metal Ligaen.

– Vi satser på at offentliggøre yderligere tre spillere i løbet af den kommende sæson, siger Jacob Volf, der altså nu er tæt på at have sin trup klar – og formentlig også klar på et angreb i toppen af 1. division.