Gibson fortsætter karrieren i Tyskland

Foto: Jan Korsgaard

Den canadiske forward Greg Gibson vender efter halvanden sæson i SønderjyskE tilbage til Tyskland, hvor han også spillede, før han skiftede til Vojens-klubben.

Den 27-årige pointmager har skrevet kontrakt med Heilbronner Falken i DEL2, hvor han bliver genforenet med amerikanske Derek Damon, som for to måneder siden skiftede fra SønderjyskE til den tyske klub.

– Greg er en fremragende skøjteløber mit et super antrit. Han har et godt skud og ved, hvordan han skal skabe chancer for sine angrebskolleger. Greg ved, hvordan han skal komme væk fra hjørnerne og søger den direkte vej mod mål. Jeg er sikker på, at en hurtig og teknisk stærk spiller som Greg, der ikke er bange for kropskontakt, komplimenterer vores øvrige udlændinge godt, siger Heilbronner-træner Alexander Mellitzer.

Greg Gibson spillede i DEL2 i halvdelen af 2016/17-sæsonen, før han skiftede til SønderjyskE. I Metal Ligaen blev han i alt noteret for 52 point i 54 kampe, og med sin energiske spillestil var Gibson en af publikumsfavoritterne i SE Arena.

Tidligere i karrieren har Gibson spillet i den stærke amerikanske collegeliga NCAA.