Gentofte Stars er reddet – og arbejder på næste sæson

Foto Ian Nielsen

Det holdt hårdt, men det holdt til sidst for Gentofte Stars, der nu erklærer sig reddet for indeværende sæson og er i gang med at etablere fundamentet for næste sæson. Det skriver klubben i en pressemeddelelse i dag. 

– Det er lykkes, med en fælles indsats fra fans, sponsorer og spillere, at nå i mål med budgettet for resten af denne sæson, og der arbejdes nu ihærdigt på at få budgettet for den kommende sæson på plads, så vi også fremadrettet kan se eliteishockey i Gentofte Skøjtehal.

– Det er ikke muligt at drive en professionel idrætsklub uden en solid lokal opbakning, og derfor er der fortsat brug for al den hjælp vi kan få fra nye sponsorer også, skriver Stars. 

– Når vi kigger os omkring er vi jo ikke den eneste eliteklub i København og Nordsjælland, der har udfordringer med at samle sponsorer, mens man omvendt ser en helt anden opbakning omkring de jyske hold, både fra lokale sponsorer og de respektive kommuner. Men det tror vi også kan lade sig gøre hos os – der skal bare kæmpes lidt mere for det, lyder det fra klubben, der arbejder i håb om både at få store og små sponsorer i hus. 

– I den kommende tid vil vi have fokus på at få aktiveret Gentofte borgerne til at komme ned og opleve en ishockeykamp, da vi tror på, at har man først set en kamp, med den intensitet ishockey byder på, så vil man gerne se flere kampe, skriver Stars.