Gentofte-sejr over Herning: Scorede på helt rette tidspunkt

Foto: Jan Korsgaard

Gentofte Stars-Herning Blue Fox 2-1 (0-1,1-0,1-0)  Et par udvisninger dybt inde i anden periode blev kostbare for Herning Blue Fox i aftenens kamp mod Gentofte Stars, der gentog sejren fra de to holds første møde i sæsonen.

Herning førte 1-0 på det tidspunkt, men da først Lasse Lassen og siden Patrick Madsen blev udvist, fik Gentofte en mulighed for en lang seance i overtal – både i fem mod fire og fem mod tre.

Der manglede blot fire sekunder af anden periode, da udligningen faldt og næsten sædvanen tro var det Gentoftes finske spillere, der slog til i overtal. Her er de pænt giftige.

Foto: Jan Korsgaard
Foto: Jan Korsgaard

Det var Joonas Reikkinen, der spillede Teemu Virtala bag mål, og Virtala fandt sin landsmand Jesse Jyrkkiö, der kom stormende frem og udlignede til 1-1. Vigtig, vigtig scoring for Gentofte, der ellers i første periode kunne se gæsterne være i kontrol – ifølge Metalligaen.dk’s liveupdate – og være foran 1-0.

Allerede inden der var gået tre minutter bragte gæsterne sig foran, da Daniel Nielsen fandt Adam Havlik. Tjekken satte pucken ind bag en Teemu Seppänen, der blev passeret tidligt, men ellers stod en stor kamp, næsten som sædvanlig.

Gæsterne førte altså langt hen i kampen, men det vendte med udligningen, og det blev 2-1 efter godt tre kvarter, hvor Cameron Spiro var på pletten. Han styrede et skud fra Jeff Terminesi i kassen. Simon Nielsen passeret.

Foto: Jan Korsgaard
Foto: Jan Korsgaard

Tredje periode blev kørt med højt tempo, og til sidst satte gæsterne i den grad pres på hjemmeholdet uden dog at kunne passere Teemu Seppänen i slutfasen.

Dermed altså Gentofte på tredjepladsen med 21 point i 13 kampe, mens Herning danser længere nede i den jævnbyrdige tabel med 16 point i 12 kampe.

FACEOFF.dk kunne desværre ikke være til stede i aften i Gentofte. Reportagen baseret på kamprapporten og liveopdateringen.

1. periode
01
01:26
 

(Powerplay) Havlik A.

2. periode
19:56
 

Jyrkkio J. (Powerplay)

10
3. periode
03:44
 

Spiro C. 

10