Gentofte på sejrskurs i hal 2

Gentofte Stars-Herlev Eagles 5-1 (1-0,3-0,1-1) Det var ganske kuriøst, hvad der skete i Gentofte i aften, hvor 257 tilskuere var troppet op for at følge den vigtige match mellem hjemmeholdet og Herlev. Godt to minutter før tid i første periode måtte tilskuere og spillere nemlig rykke fra hovedarenaen og ind i den iskolde hal 2, hvor resten af kampen blev gennemført.

Det var på grund af et hul i isen i Gentofte Skøjtehal, som ikke kunne repareres, og det gav anledning til iskolde fingre hos publikummet. Hjemmetilskuerne fik dog mest at varme sig på med en vital 5-1-sejr, der efter en lang resultatmæsssig downperiode igen gav Stars en puster i ræset om slutspilspladserne.

Her ved halvvejsmærket har Gentofte 13 og 14 point ned til Herlev og Aalborg på pladserne under stregen, og nu kan Karsten Arvidsens mandskab altså tage til Rødovre på søndag og spille ganske frit fra leveren.

Gentofte bragte sig foran allerede efter 2:27 ved Dominik Kadura og scorede hele tre ubesvarede mål i anden periode. Roberts Jekimovs, Emil Møller Rasmussen og Jeff Terminesi stod for målene i en kamp, der ifølge bulletinerne fra Gentofte var tættere end cifrene viste.

Teemu Seppänen stod – som i tirsdags i Vojens – en brandkamp for Stars, der måtte indkassere en Victor Backman-scoring, inden Yannick Vedel kort før kampens afslutning kunne lukke kampen med sin 5-1-scoring.

Desværre havde FACEOFF-online.dk ikke en udsendt reporter i Gentofte. Referatet baseret på kamprapport og liveopdatering.